dimecres, 19 de novembre del 2014

Sessió 3 - 5/11/2014

Avui el Josep Mª ens ha presentat una aula que encara no havíem conegut. Aquesta aula és l'anomenada "aulatècnia". 





És una aula caracteritzada per tenir una alta tecnologia. Després d'haver-nos fet les seves explicacions sobre l'aula, com ja ens havíen enunciat, avui tocava fer un programa de radio. Així doncs, ens ha presentat tot el material que faríem servir, que constava de:
- Uns micròfons instal·lats a la taula en la que realitzaríem el programa de radio
- Un micròfon inalàmbric per a la persona que s'encarregava de la taula de mescles
- Una taula de mescles per poder controlar tots els micròfons i la música que s'hi incorporava
- Uns altaveus per poder sentir-ho tot bé
- Un ordinador portàtil petit, dissenyat per nens/es petits/es ja que estava pensat per rebre qualsevol cop, per tant, molt protegit, i que constava d'una pantalla tàctil juntament amb un llapis per utilitzar-la. 

Ordinadors portàtils

Micròfon inalàmbric

Altaveus i taula de mescles

Després de la presentació de tot aquest material, hem utilitzat els ordinadors portàtils per dissenyar el diàleg del programa de radio. Finalment ens hem repartit la feina i tres persones es disposaven a la taula on hi havia els micròfons que havíem instal·lat anteriorment, i la persona restant s'encarregava de la taula de mescles, i en cas que hagués de parlar, feia servir el micròfon inalàmbric.
Així doncs, cadascú va realitzar el seu programa de radio que havíem d'editar per la següent sessió (ja que havien quedat imperfeccions).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada