dimecres, 19 de novembre del 2014

Sessió 4 - 12/11/2014

Avui, a l'inici de la classe d'informàtica hem editat les gravacions del programa de radio realitzades la setmana passada i, a continuació, cada membre del grup l'ha penjat a través d'un programa anomenat "soundcloud". A partir d'aquest programa hem copiat un link (que era el que corresponia amb el nostre programa de radio) i l'hem enganxat creant una nova entrada al nostre bloc. Després el Josep Mª ha penjat les fotografies que ens va fer mentre cada grup feia el seu programa de radio en el seu bloc, n'hem triat una i l'hem posat com a imatge de la gravació.






Seguidament, el Josep Mª ens ha ensenyat com funciona i com fer servir un document compartit a través del nostre bloc amb el "googledrive". Ens ha deixat comprovar a tots que funcionava i hem après a fer-ho a través de penjar un quadre que ens agradés i explicar el per què. Ho hem fet totes alhora i ha sigut molt ràpid.









I finalment, ens ha ensenyat un vídeo, com a curiositat, de la potència que tenen les tecnologies, tant per si mateixes, com sobre nosaltres. Ens ho ha mostrat a través de "youtube": El adivino de las redes sociales. (L'adjunto a continuació)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada